Valmistaja

Ii-ikkunat ja ovet on perheyritys, joka sijaitsee Pohjois-Suomessa Iissä logistisesti erinomaisella paikalla lähellä Oulua, josta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja toimitamme ikkunoita ja ovia koko maahan.

Ikkunat ja ovet mittatilaustyönä

Olemme monipuolisesti palveleva ikkunatehdas, joka valmistaa ikkunat sekä parveke- ja terassiovet mittatilaustyönä niin isoihin kuin pienempiin kohteisiin. Meiltä saat oikeat vaihtoehdot

  • saneerauskohteisiin
  • uudisrakentamiskohteisiin
  • taloyhtiöille

Toteutamme myös hyvin yksilölliset ikkunat. Kysy lisää myyjiltämme tai jälleenmyynnistämme.

Perheyrityksen tärkeät arvot

Yrityksemme on hyödyntänyt puuta Pohjois-Suomessa jo vuodesta 1962. Valmistamme ikkunat ja ovet kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Toiminnassamme huomioidaan ympäristön tila ja ympäristömyönteistä kehitystä ajatellen parannamme jatkuvasti kierrätystä, hankimme raaka-aineita mahdollisuuksien mukaan lähialueilta kuljetusten aikaisten päästöjen vähentämiseksi.

Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee suvun 2. ja 3. sukupolvi sekä koko joukko alan ammattilaisia, kaikkiaan 25 henkeä.

Vahvasta kasvusta huolimatta olemme halunneet säilyttää meille tärkeät perheyrityksen arvot: yksilölliset tuotteet ja palvelun. Meille on ratkaisevaa, että asiakkaillamme on vain hyvää sanottavaa meistä. Työskentelemme sen eteen vuoden jokaisena päivänä.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta ja erityisesti tuotteiden helposta asennettavuudesta.